Lingeriemerk Sapph presenteert haar nieuwe richting

Gistermiddag is tijdens een sfeervol event in het Collegehotel in Amsterdam, voor een intiem gezelschap mode journalisten en bloggers de re-launch van Sapph aangekondigd.

Nadat het merk in 2005 met een kickstart is gelanceerd, werd het drie jaar geleden overgenomen door de Cool Investments groep, onder leiding van Roland Kahn. Nu, vlak voor het tienjarig jubileum van het merk, komt de reeds eerder aangekondigde strategie naar buiten.

Een aantal belangrijke veranderingen binnen het merk zijn inmiddels doorgevoerd en zullen voor de consument deels zichtbaar en merkbaar zijn vanaf de fall/winter 2014 collectie. De volledige nieuwe look&feel van het merk, ondersteund door een vernieuwde distributie strategie, zal vanaf spring/summer 2015 zichtbaar en merkbaar zijn.

Sapph komt met een compleet nieuwe manier van fotografie en marketing naar buiten. Vrouwen worden krachtig neergezet, waarbij er op de campagne beelden vaak een sensueel spel zichtbaar is tussen man en vrouw. Op de sfeerbeelden die vanaf spring/summer 2015 te zien zijn, wordt er gewerkt met scenes, met ieder een eigen verhaal. Dit komt voort vanuit de nieuwe tagline van het merk: Every Sapph starts a story.

De officiĆ«le aftrap van de re-launch zal plaatsvinden op 16 juni. Dan wordt er een verrassend en origineel fashion event georganiseerd, zoals nog niet eerder gedaan is. Die avond wordt er een complete beleving gecreĆ«erd rondom het vernieuwde Sapph, en zal de spring/summer 2015 collectie getoond worden.

Dit event is enkel toegankelijk op uitnodiging.