NIEUW: SIGNATURE BIJ AFTER EDEN 2015

The Body Cover Group is trots om de eerste collectie SIGNATURE by After Eden te presenteren. Met een collectie voor grotere cupmaten vergroten ze het assortiment en deze keer heel letterlijk. Het is een bewijs van kennis en actieve aanwezigheid in de markt. De gemiddelde cupmaat is groter tegenwoordig, maar het is moeilijk om een goed passende, modieuze beha vinden in een betaalbare prijsklasse. Een grotere cupmaat betekent niet dat je alleen maar eenvoudige Zwart, Wit en Huidskleur bh’s wilt dragen.

SIGNATURE by After Eden biedt een modieuze collectie met goede basisvormen in Beautifull Black, maar ook in mooie Roze of Perfect Peach kleuren. En ook meer chique styles met mooie kanten details of dubbele lagen voor contrast-effecten. Elk artikel uitermate geschikt voor grotere cupmaten. Dit betekent: een goede ondersteuning, bredere schouderbandjes (grading per grootte), zwaarder gevoerde zijpanden. Allemaal gemaakt met de beste materialen om ons belangrijkste doel te dienen: perfecte pasvorm!

SPRING / SUMMER 2015  

Er worden 2 kleur thema’s geboden:

  • Pretty Pink samen met een bloemrijke print en een duidelijk Black & White programma;
  • Perfect Peach samen met een Peachy zigzag print en een serie met mooie vrouwelijke contrast lagenk. Dit gecombineerd met een Beautifull Black en Off- White programma.

In deze collectie vindt u ook de populaire After Eden ‘Signature’ ANNA serie. Deze prachtige volledig kanten serie is nu op maat gemaakt voor de grotere cupmaten in Pretty Pink, Off White en Perfect Peach.
Elke levering bevat 4 series met in elke serie een voorgevormde beha en een niet voorgevormde beha samen met een string, een hipster of een Boxer.

Beha maatrange:

  • D-E-F- 70 T/M 100
  • G 70 T/M 95

Slips maatrange:

  • S-M-L-XL-XXL-XXXL