BANNER AUG 2024 DEFDEF (1)

WELKOM BIJ BODYFASHION CENTER IN ALMERE!

Hét inkoopcentrum voor lingerie, onder-, nacht-, badmode, homewear, beenmode en accessoires.

Hét BodyFashion Center

Op de maandagen in het inkoopseizoen (februari t/m 16 maart) en augustus t/m 21 september) is het ‘open huis’ in het Bodyfashion Center en zijn alle showrooms van de leveranciers en agenten op de 2e en 4e etage van het Bodyfashioncenter geopend van 10.00 uur tot ca 17.00 uur.

 Raadpleeg de agenda voor de exacte openingsdata. Wilt u op andere werkdagen of buiten het seizoen langs komen dan verzoeken wij u van te voren een afspraak te maken met de betreffende showroomhouder. Voor u als detaillist biedt het Bodyfashion Center u de mogelijkheid om uw afspraken met verschillende leveranciers te combineren.

Kloppend hart van de BodyFashion branche

Het Bodyfashion Center is het centrale inkoop-, oriëntatie- en handelscentrum voor lingerie, foundation, ondermode, nachtmode, homewear, bad- en strandmode evenals beenmode. Het Bodyfashion Center is toegankelijk voor de branche en de pers; het is niet toegankelijk voor particulieren.
Twee keer per jaar, in februari en in augustus, vinden de Bodyfashion Days plaats. Tijdens deze inkoopbeurs zijn ruim 200 merken in het Bodyfashion Center vertegenwoordigd op de 2e etage, 4e etage en in het Souterrain van de Cube Centre.
Op de 1e en 3e etage van de Cube Centre zijn ook branchegerelateerde merken met betrekking tot fashion, winkelinrichting en cadeauverpakkingen vertegenwoordt. Daarmee is het Bodyfashion Center het belangrijkste ontmoetingspunt voor de bodyfashion branche in Nederland.
Bij uw bezoek kunt u gratis parkeren voor het pand van de Cube Centre.
Klik voor de merken in het Bodyfashion Center op Merken & Partners
Meer informatie over beursdata en themadagen kunt u lezen bij agenda.

BodyFashion center Almere
BodyFashion center Almere